top of page
Franiver

VOCHTBESTRIJDING DOOR IMPREGNEREN EN HYDROFOBEREN. CONTACTEER FRANIVER!

icon

Vochtproblemen?

Door gevels te impregneren (of te hydrofoberen) worden zowel doorslaand vocht als verontreiniging door mossen en algen voorkomen. Deze bescherming tegen weersinvloeden en vervuiling gaat jarenlang mee. Vooraleer te beginnen, zullen wij eerst een deskundige diagnose maken en u raad geven.

CONTACT

Voor advies of een offerte

Bedankt voor uw bericht!

Franiver

Na het grondige reinigen van de gevel, wordt een waterafstotend impregneermiddel aangebracht dat tot diep in de poriën doordringt. Hierdoor kan het vocht niet meer indringen en wordt het oppervak ook vuilafstotend. Maak u vooral geen zorgen om ramen en deuren: die worden vakkundig afgeschermd.

De samenstelling van het gebruikte impregneermiddel hangt af van de te behandelen ondergrond en de verwachtte resultaten. Er zijn zowel middelen op chemische als op biologische basis beschikbaar. Wij raden steeds aan om te kiezen voor de behandeling die de langste levensduur garandeert.

De samenstelling van het gebruikte impregneermiddel hangt af van de te behandelen ondergrond en de verwachtte resultaten. Er zijn zowel middelen op chemische als op biologische basis beschikbaar. Wij raden steeds aan om te kiezen voor de behandeling die de langste levensduur garandeert.

Doorslaand vocht op uw buitenmuur situeert zich vooral aan de regenzijde (vaak zuiden en zuidwesten) van uw woning. Als uw gevel slecht onderhouden of afgewerkt is, vergroot de kans op dit vochtprobleem. Ook het afspuiten van uw muur kan er voor zorgen dat de bakstenen poreus worden en vocht doorlaten.
 
Ook voor andere vochtproblemen en de daarbij horende vochtbestrijding kunnen we u helpen. Vraag een vrijblijvend voorstel voor een efficiënte, duurzame oplossing.

Franiver

GRATIS VRIJBLIJVENDE OFFERTE!

bottom of page