top of page
Zoeken
  • Franiver

Zo wordt uw crepi-gevel helemaal afgewerkt


Vernieuwen van dorpels en plinten

Hebt u besloten om uw gevel te laten afwerken in crepi? Dan geeft u uw huis een grondige make-over. Maar wat met de afwerking rond ramen en deuren? Zorg dat u kiest voor een professionele partner die zowel crepi als afwerking voor zijn rekening neemt. Zo bent u helemaal gerust en hoeft u nergens meer van wakker te liggen.


Dorpels in arduin of aluminium dorpels

Er komt veel meer kijken bij de afwerking van uw crepi-gevel dan u op het eerste gezicht misschien zou denken. Zo zijn er soms ingrepen nodig, zoals het injecteren tegen opstijgend vocht of dringen er zich kleine metselwerken op om de constructie helemaal waterdicht te maken. Na alle aanpassingswerken is het dan tijd om te kiezen voor arduinen of aluminium dorpels en plinten. Beide hebben hun voordelen. Met arduin gaat u voor een waterdichte afwerking van alle raam- en deurkozijnen en dankzij de arduinen plinten kan het onderliggend metselwerk nooit beschadigd worden.

Aluminium is dan weer een uiterst dankbaar materiaal dat zeer makkelijk te bewerken is bij de plaatsing, corrosiebestendig is en heel weinig tot geen onderhoud vereist. De ideale oplossing dus voor elk type gevel en raam- of deurkozijn.


Uw expert in crepi en afwerking

Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist voor de plaatsing van uw crepi-gevel en expert in alle afwerkingswerkzaamheden? Dan moet u zeker uw licht even opsteken bij Francis Roelands van Franiver in Oudenaarde. Deze expert in crepi blikt terug een jarenlange ervaring in de plaatsing en afwerking van kwaliteitsgevels. Bovendien is hij altijd op zoek naar innovatieve technieken die een mooie en degelijke afwerking garanderen.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Franiver biedt voor de afwerking van uw woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over alle opties om uw woning een geslaagde make-over te geven.

12 weergaven0 opmerkingen
bottom of page