top of page
Zoeken
  • Franiver

Wat zijn de voordelen van isolerende crepi?

Bijgewerkt op: 1 okt. 2021

Crepi met isolatie of sierpleister met isolatie bij nieuwbouw of renovatie


Isolatie is niet meer weg te denken uit een nieuwbouw- of renovatieproject. Het maakt integraal deel uit van een moderne woning die beantwoordt aan alle energie- en isolatienormen.Isolerende sierpleister combineert esthetiek en functionaliteit

Met isolerende crepi werkt u de isolatielaag van uw woning feilloos af. Zo hult u uw huis in een mooie afwerkingslaag die kan geschilderd worden in de kleur die u wenst. Bij een nieuwbouwwoning vervangt de isolerende crepi de spouwmuurisolatie. De sierpleister met isolatie wordt aangebracht tegen de massieve wand die vaak uit cellenbeton of snelbouwsteen bestaat.

Een renovatieproject is meer dan gebaat met de isolerende en esthetische functie van crepi. Vaak zien de muren van een oudere woning er niet al te fraai uit en zit spouwmuurisolatie er niet in omdat de spouw te nauw is. Op dat moment is isolerende crepi de perfecte afwerking voor de muurisolatie die tegen de buitenmuren wordt aangebracht. De sierpleister vormt dan een isolerende en verfraaiende eindlaag. Zo slaat u twee vliegen in één klap.


Ga voor een professional

Beslist u om te kiezen voor crepi met isolatie? Laat u dan deskundig adviseren door een ervaren partner met kennis van zaken. Er bestaan verschillende soorten sierpleister en dat kan aangebracht worden in functie van de uitstraling van uw woning. Daarbij stemt de professional de isolerende crepi af op de vereisten van uw woning. Uiteraard spelen ook uw persoonlijke voorkeuren een belangrijke rol bij de keuze voor isolerende crepi.


Kies voor Franiver

Met Franiver kiest u voor een ervaren isolatiespecialist die als geen ander de beste sierpleister met isolatie selecteert en deskundig aanbrengt op uw isolatielaag of binnenwand. Wij nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden en gaan tot het uiterste om al uw wensen in te willigen. Daarbij komt onze ervaring en vakkennis uitstekend van pas.


Bent u benieuwd naar onze diensten voor de plaatsing van isolerende crepi? Neem dan vandaag nog contact met ons op!


65 weergaven0 opmerkingen
bottom of page