top of page
Zoeken
  • Franiver

Waarom kiezen voor steenstrips?

Bent u ook gevallen voor de charme van een bakstenen muur? Het is nu ook mogelijk om met steenstrips zowel binnen als buiten een mooie afwerking te realiseren. Steenstrips worden meestal gemaakt van originele bakstenen die worden verzaagd en op maat gemaakt. Een muur met steenstrips heeft dan ook de uitstraling van een gemetselde bakstenen muur. Het is bovendien ook mogelijk deze steenstrips te voegen, net zoals bij de toepassing van hele bakstenen. Het verschil met een andere muur is zelfs niet meer zichtbaar. Dat biedt vele mogelijkheden bij de renovatie en isolatie van uw gevel of het interieur van uw woning.

Steenstrips

Isolatie en gevelrenovatie met steenstrips

Heeft u plannen om uw muren en gevel te isoleren, maar weet u niet of uw huis daar mooier op wordt? Geen nood. Een gevelrenovatie met steenstrips is ook bij isolatie de ideale oplossing. Steenstrips zijn dunner, wegen minder zwaar en zijn dan ook gemakkelijk te verwerken. Steenstrips zijn prima geschikt als u maximaal gebruik wilt blijven maken van de beschikbare ruimte, ook als er anders geen mogelijkheden zijn om een bakstenen muur te plaatsen. Daarnaast kunnen steenstrips rechtstreeks worden verlijmd op isolatieplaten. Zo isoleert u zonder enige terughoudendheid uw huis en bent u daarna verzekerd van een hoogwaardige afwerking. Vervolgens kunt u door de toepassing van steenstrips genieten van de mooie uitstraling van een natuurlijke stenen muur.


Steenstrips voor een nieuwe look van uw woning

Overweegt u ook om uw interieur of gevel te vernieuwen? Voor de modernisering van uw woning moet u beslist eens aan steenstrips denken. In een mum van tijd creëert u voor uw woning met Franiver uit Oost-Vlaanderen een geheel nieuwe en moderne look. Een make-over en gevelrenovatie met steenstrips is namelijk gemakkelijk en snel uit te voeren. Franiver in Oudenaarde is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het verwerken van bakstenen tot steenstrips en in het aanbrengen daarvan. Ze zijn hier verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren. Kies het type baksteen dat u het mooiste vindt en dat het beste bij uw woning past, en Franiver zorgt ervoor dat de gewenste afwerking wordt gerealiseerd.


Vraag meteen een gratis offerte aan!


37 weergaven0 opmerkingen
bottom of page