top of page
Zoeken
  • Franiver

Vochtbestrijding van buitenmuren: hoe vochtproblemen oplossen?

Vocht in de buitenmuren van uw woning kan op termijn problemen veroorzaken. Wees er tijdig bij en ga voor een efficiënte vochtbestrijding van uw muren.Vochtbestrijding in Oudenaarde tijdig aanpakken

Uw woning moet een plek zijn waar u altijd tot rust komt en dat in de beste omstandigheden. Detecteert u vocht in de buitenmuren van uw woning? Dan kunnen de goede leefomstandigheden in het gedrang komen. Vocht verspreidt zich immers naar de binnenmuren en zorgt voor schade door loskomende bepleistering en verflagen. De kwaliteit van uw woning komt in het gedrang en op termijn kunt u zelfs last krijgen van gezondheidsproblemen door het vochtige binnenklimaat. Laat het niet zover komen en grijp tijdig in bij vocht in uw buitenmuren.


Impregneren van uw buitenmuren

Een efficiënte manier om het vocht effectief uit uw buitenmuren te krijgen, is kiezen voor professionele impregnatie van de buitenmuren. Daarbij gaat een expert aan de slag met een gerichte vochtbehandeling. Welk impregneermiddel hij precies gebruikt, is sterk afhankelijk van de specifieke omstandigheden van uw woning en de buitenmuren. Na een grondige reiniging van uw buitengevel brengt de vochtbehandelingsspecialist een beschermende impregneerlaag aan. Die dringt door tot diep in uw buitenmuren en beschermt tegen water en vuil. Het resultaat: uw gevel wordt veel minder gevoelig voor vocht, aangezien water en vervuiling geen kans meer krijgen. Dat betekent meteen ook dat algen en mossen zich veel minder makkelijk kunnen vasthechten aan uw gevel.


Precisiewerk bij vochtbestrijding verzekerd

Kies altijd voor een ervaren specialist. Die weet precies welk impregneermiddel hij moet inzetten voor uw woning en besteedt bovendien meer dan voldoende tijd aan een volledige bescherming van uw buitenschrijnwerk. Ramen en deuren worden voor de gevelreiniging deskundig afgeplakt zodat u zeker bent van een veilige vochtbehandeling.


Franiver is uw vochtbestrijder van dienst

Franiver uit Oudenaarde is gespecialiseerd in een efficiënte vochtbestrijding in uw muren door een gerichte impregnering met de meest geschikte middelen.


Wilt u meer weten over vochtbestrijding in uw woning? Dan komen we graag bij u langs voor een gerichte analyse en diagnose. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan snel contact met ons op.20 weergaven0 opmerkingen
bottom of page